Gracieus en met stijl uit eten, hier wordt u bediend van overheerlijke gerechten!

Brasserie Mistral - Stekene - Over onsMark en Luna hebben onlangs hun deuren voor u open gezet! Met volle overgave zorgen zij dat u bij hen een superleuke dag en/of avond beleefd.  Voortaan gaat u uit eten in Stekene!

De Brasserie

Brasserie Mistral met culinaire allures! Hier wordt u verwend in een sfeervol, romantisch kader en een schitterend, idyllisch terras met rustgevende vijver. Wanneer u hier binnenstapt wordt u overvallen door pracht en praal in een ongedwongen, familiale sfeer.

In de keuken

Mark oefent zijn passie uit in zijn nieuwe keuken, achter de kookpotten, daar waar hij zijn creatieve spirit op de loop laat gaan. Hij is bijzonder inventief en dit zal u vlug merken.  Mark houdt van uitdagingen!

Uw plaats verzekerd

Natuurlijk wordt u op uw wenken bediend en dit verdient u! Klant is immers Koning! Onze visie “een uitstekende bediening leveren” ligt in de bovenste la. Om u daarvan te kunnen laten genieten, reserveert u best op voorhand wanneer u ’s avonds en in het weekend in onze brasserie van alle gezelligheid en lekkers wil genieten.

Back to Top